akuta problem

För att verkligen hjälpa dig som kund vill vi se till att lösa dina mest akuta problem som uppstår med bilen. Vi har kompetensen, erfarenheten och verktygen till att göra jobbet med hög kvalitet och göra dig som kund nöjd. Nedan har du en lista på akuta problem som vi löser åt kunden.

KONtakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

tömma feltankande bilar

Det är lätt hänt att man tankar fel i bensinstationen. Man kan råka ta fel pump i tron om att det är bensin när det visar sig i själva verket vara diesel, eller så har man trott att bilen körs på ett annat bränsle än vad det egentligen är. Har du tankat fel bränsle finns vi till förfogande och kan tömma bränsletanken och bränslesystemet.

starthjälp

Har du fått stopp mitt ute i vägen? startar inte bilen när du behöver komma iväg akut? Vi har utrustning och kan snabbt vara på plats för att hjälpa dig att starta bilen och se till att du kommer iväg. 

låsöppning

Har du råkat låsa ut dig ur din bil? Det kan handla om att man har tappat bort sin bilnyckel eller att nyckeln sitter kvar inne i bilen och låset sätts på automatiskt samtidigt som inga fönsterrutor är nerdragna. Vår personal kan med sin kompetens och erfarenhet låsa upp din bil med olika metoder.

felsökning

Ibland är det inte uppenbart vad som är anledningen till att bilen inte startar.
I vissa fall kan det vara batteriet, i andra fall kan det vara något annat som exempelvis en reservdel i bränslesystemet. För att ta reda på vilken del som felar åker vi ut till dig och felsöker bilen på plats.